Unlock Zagreb - teambuilding aktivnost za male i velike firme

Unlock Zagreb – nezaboravna pustolovina na otvorenom!

Ako je termin koji želite rezervirati zauzet i ne možete doći na drugi termin, nazovite nas na +385 1 581 04 01. Ponekad možemo čarolijom napraviti nemoguće 🙂

Priča

Vaša misija: Spasite kneginju Ružicu! Jeste li ikada čuli za Krvavi most? Dobio je ime po žestokim borbama između dvaju susjednih gradova, biskupskog Kaptola i slobodnog kraljevskog grada Gradeca. Uz Krvavi most vezujemo predaju o kneginji Ružici Gising i vitezu Pavi Slaviniću. Uputite se ulicama Zagreba i krenite putevima hrabrog viteza koji je morao proći trnovit put, kako bi spasio svoju voljenu.

Cijena

Cijena igre je 75€ za 2-5 igrača. Sastavite ekipu, izaberite dan i sat i rezervirajte termin putem booking sustava koji se nalazi dolje:

  1. izberite slobodan termin
  2. Unesite tražene podatke za kontakt
  3. odaberite plaćanje na lokaciji (privremeno je moguće plaćanje samo gotovinom) ili platite odmah online putem PayPala*

Dodatne informacije

Vrsta igre: Pustolovina na otvorenom
Početna lokacija: Krvavi most 3, Zagreb
Trajanje: 60 minuta

Možete birati između ovih igara:
> Tajanstveni slučaj zagrebačke vještice
> Femme Fatale
> Unlock Zagreb

Rezervacija termina je obavezna jer Escape Room Enigmarium® otvara svoja vrata samo za prethodno rezervirani termin. Ako želite rezervirati termin koji počinje za manje od 3 sata, molimo nazovite nas.

*U slučaju da nemate PayPal račun i ne želite ga otvoriti, s računala možete uplatiti i pomoću internetskog bankarstva. U tom slučaju nas nazovite na +385 1 581 04 01 ili pišite na e-mail info@enigmarium.hr pa ćemo vam dati podatke potrebne za uplatu.

U potpuno novoj igri s elementima »escape room« avanture čeka vas doslovno bijeg iz sobe – ali ovaj put na svjež zrak!

Istražite tajne Zagreba u nezaboravnoj pustolovini na otvorenom! Pred vama je zabavna pustolovina kroz staru gradsku jezgru gdje vas čeka šest zabavnih izazova čijim ćete rješavanjem upoznati grad, biti ugodno iznenađeni i pritom se super zabaviti!

  • unlock zagreb - znamenitosti zagreba kroz igru
  • scavenger hunt zagreb
  • ture po zagrebu

IZVRSTAN TEAMBUILDING - igru Unlock Zagreb možemo (uz prethodni dogovor) pripremiti i za veći broj igrača (do 100) u isto vrijeme. Za više informacija nazovite nas na +385 1 581 04 01 ili pošaljite email na info@enigmarium.hr