Unlock Zagreb - teambuilding aktivnost za male i velike firme

Unlock Zagreb – nezaboravna pustolovina na otvorenom!

U potpuno novoj igri s elementima »escape room« avanture čeka vas doslovno bijeg iz sobe – ali ovaj put na svjež zrak!

Istražite tajne Zagreba u nezaboravnoj pustolovini na otvorenom! Pred vama je zabavna pustolovina kroz staru gradsku jezgru gdje vas čeka šest zabavnih izazova čijim ćete rješavanjem upoznati grad, biti ugodno iznenađeni i pritom se super zabaviti!

Vaša misija: Spasite kneginju Ružicu!

Jeste li ikada čuli za Krvavi most? Dobio je ime po žestokim borbama između dvaju susjednih gradova, biskupskog Kaptola i slobodnog kraljevskog grada Gradeca. Uz Krvavi most vezujemo predaju o kneginji Ružici Gising i vitezu Pavi Slaviniću. Uputite se ulicama Zagreba i krenite putevima hrabrog viteza koji je morao proći trnovit put, kako bi spasio svoju voljenu.

Usudite li se riješiti šest viteških izazova i saznati posjedujete li vrline koje čine pravog viteza?

Imate samo 60 minuta prije no što zli knez Grdun uzme lijepu Ružicu za sebe. Požurite!

  • unlock zagreb - znamenitosti zagreba kroz igru
  • scavenger hunt zagreb
  • ture po zagrebu

Rezerviraj

Cijena igre je 450 kuna (90-225 kn po osobi). Prije početka igre ostavlja se 200 kn pologa zbog zaduživanja opreme. Po završetku igre tj. vraćanju opreme polog dobivate nazad.

Sastavite ekipu od najmanje dva, a najviše pet igrača (ako je riječ o velikoj grupi, pogledajte verziju igre za do 100 sudionika), izaberite dan i sat i rezervirajte termin putem booking sustava koji se nalazi niže na stranici:

  1. izberite slobodan termin
  2. odaberite plaćanje na lokaciji (gotovina i kartice) ili platite odmah online putem PayPala

Rezervacija termina je obavezna jer se igra može održati samo za prethodno rezervirani termin. Ako želite rezervirati termin koji počinje za manje od 3 sata, molimo nazovite nas.

Karta

IZVRSTAN TEAMBUILDING - igru Unlock Zagreb možemo (uz prethodni dogovor) pripremiti i za veći broj igrača (do 100) u isto vrijeme. Za više informacija nazovite nas na +385 1 581 04 01 ili pošaljite email na info@enigmarium.hr