Teambuilding u Enigmariumu: igrom do povezane ekipe!

U današnjem je vremenu sve važnije međusobno se povezati – upravo smo zbog toga umjesto klasičnih teambuilding aktivnosti razvili igrificirane programe koje od milja zovemo “TEAM BONDING”.

Upoznajte se s Enigmariumovim TEAMBUILDING PROGRAMIMA ZA SVAKI UKUS I SVE PRILIKE.
Teambuilding, poslovna druženja, rođendani, zaruke, školski izleti, unutra, vani ili online / za male ili velike skupine te za mlade i one mlade u srcu 🙂

Za sudionike kongresa, Erasmus programa ili maturalaca Enigmarium extraordinary experiences nudi igrificirani obilazak Zagreba u kojem uz igru upoznaju gradske znamenitosti i tajanstvenu zagrebačku prošlost.

Teambuilding programi za potpun bijeg od rutine:

Pišite za ponudu ili više informacija!

Pišite nam za ponudu prilagođenu baš vama ili nas zovite na +385 1 5810401

Pišite za ponudu ili više informacija!

1. ESCAPE TEAMBUILDING ENIGMARIUM®
(»KLASIČAN« INDOOR PROGRAM)

Teambuilding escape room

Posjet Escape Roomu Enigmarium® izvrstan je teambuilding i za veće skupine!
U našim popularnim sobama bijega ocijenjenim najvišim ocjenama čeka vas provjereno uzbudljivo iskustvo – samo o vama ovisi hoćete li uspjeti riješiti misiju. Bez brige, naši gamemasteri rado uskoče u pomoć kojim hintom, a zabava je zagarantirana!

Podijelimo vas u manje ekipe i zatvorimo u različite sobe. Svaku sobu osobno vodi voditelj igre – vaš gamemaster. Za vaš događaj u željenom terminu rezerviramo cijeli centar i uskladimo termine tako da odgovaraju ostalim aktivnostima koje ste isplanirali za vaš teambuilding dan. Po želji događaj rado uveličamo i posebnim personaliziranim zadatkom s npr. logotipom vaše tvrtke ili motom teambuilding eventa.

Lokacija: Krvavi most 3, Zagreb
Trajanje: 60 – 90 min
Broj osoba: od 5 do 12

2. TEAMBUILDING UNLOCK® ZAGREB
(»KLASIČAN« OUTDOOR PROGRAM)

unlock zagreb - znamenitosti zagreba kroz igru

Što? Zaista još uvijek niste isprobali našu igru Unlock® Zagreb?
Ne odgađajte: u jedinstvenoj urbanoj pustolovini čeka vas
doslovan bijeg iz sobe – na svjež zrak!

Na razigranom obilasku grada krenite putem hrabrog viteza na kojem vas čekaju zabavni izazovi uz koje ćete otkriti tajne grada, saznati nepoznato, opustiti se, iznenaditi i pritom se super zabaviti! Čeka vas nezaboravna avantura u super društvu.
Skupite ekipu i rezervirajte nezaboravnu teambuilding avanturu!

Za teambildinge igru nadgradimo dodatnim iznenađenjima, a trudimo se ispuniti i vaše posebne želje.

Lokacija: Krvavi most 3, Zagreb
Trajanje: neto 60 min, bruto 90 min 😉
Broj osoba: od 6 do +100

3. TEAMBUILDING IGRA S UŽIVLJAVANJEM U ULOGE
(INDOOR PROGRAM)

Igra s uživljavanjem u uloge

Jeste li ikada htjeli živjeti u filmu? Zakoračite u svijet igara s uživljavanjem u uloge i odigrajte glavnu ulogu u uzbudljivoj priči koju je osmislio kreativni kolektiv Terrible Creations! Kostimirajte se i uronite u ovu jedinstvenu igru u kojoj komunicirajući s ostalim članovima vaše ekipe gradite priču.

Svaki je član vašeg tima junak naše priče! Kako? Jednostavno, vi ste aktivni sudionik igre i o vašim postupcima ovisi kako će se priča razvijati. Pritom ne morate znati glumiti, niti pamtiti tekst. Sve ćete izmisliti u hodu u skladu s pravilima i smjernicama koje ćemo vam dati prije igre.

U mnoštvu priča sigurno ćete naći nešto što će vam zagolicati maštu, a hoćete li uroniti u lude 20-e u središte mafijaške obitelji, istraživati mističnu lovačku kuću
ili putovati legendarnim Orient Expressom ostavljamo vama na izbor – ne možete pogriješiti!

Trajanje: 3h – 4h (ovisi o odabranoj priči)
Broj osoba: 6 do 40 (ovisi o odabranoj priči)

4. ONLINE TEAMBUILDING PROGRAMI ENIGMARIUM®
(ONLINE)

Ako ne možete posjetiti naše uzbudljive igre – one će doći k vama!

Ako vam je dosta maski, loših vijesti i rada od kuće – pobjegnite u igru!
Imamo ponešto za svakoga – u napetim ćete izazovima zaboraviti da niste u istom prostoru- upast ćete u igru i izvrsno se zabaviti! Virtualni teambuildinzi odlično su rješenje za izgradnju prisnih odnosa među djelatnicima u vrijeme kada radimo od kuće ili za timove koji rade na različitim lokacijama. Rad od kuće zna biti usamljen i dosadan – zbog toga su virtualne timske avanture vrlo važne – unaprjeđuju komunikaciju i suradnju, a u isto vrijeme grade prijateljstva i osjećaj pripadnosti timu. Nema boljega od grupne pustolovine i zajedničke pobjede. Izaberite igru baš po vašem ukusu!

Lokacija: bilo koja lokacija s pristupom internetu
Trajanje: od 60 do 120 min
Broj osoba: od 5 do +100