Femme Fatale

Ako je termin koji želite rezervirati zauzet i ne možete doći na drugi termin, nazovite nas na +385 1 581 04 01. Ponekad možemo čarolijom napraviti nemoguće 🙂

Priča

U potpunoj tajnosti trebate istražiti tko je uistinu ta tajanstvena i fatalna žena koja se nedavno doselila u Zagreb. Sve je oko nje čudno i mistično, a priča se da je u Zagreb došla po svoju sljedeću žrtvu… Imate li hrabrosti provaliti u njen stan i otkriti tko je ova prelijepa tajanstvena žena crne kose i bijele puti te koje su njezine prave namjere? Ako je nevina, ne smije se saznati da ste bili u njenim odajama, ali ako nije – netko se nalazi u strašnoj opasnosti! Sudbina je sada u vašim rukama! Možete li otkriti njene namjere i spasiti nedužne?

Cijena

Cijena igre je 450 kuna (90-225 kn po osobi). Sastavite ekipu (najmanje dva, a najviše pet igrača), izaberite dan i sat i rezervirajte termin putem booking sustava koji se nalazi dolje:

  1. izberite slobodan termin
  2. Unesite tražene podatke za kontakt
  3. odaberite plaćanje na lokaciji (gotovina i kartice) ili platite odmah online putem PayPala*

Enigmarium Zagreb

Možete birati između ovih igara:

Rezervacija termina je obavezna jer Escape Room Enigmarium® otvara svoja vrata samo za prethodno rezervirani termin. Ako želite rezervirati termin koji počinje za manje od 3 sata, molimo nazovite nas.

 

*U slučaju da nemate PayPal račun i ne želite ga otvoriti, s računala možete uplatiti i pomoću internetskog bankarstva. U tom slučaju nas nazovite na +385 1 581 04 01 ili pišite na e-mail info@enigmarium.hr pa ćemo vam dati podatke potrebne za uplatu.

a