Tajanstveni slučaj zagrebačke vještice

Ako je termin koji želite rezervirati zauzet i ne možete doći na drugi termin, nazovite nas na +385 1 581 04 01. Ponekad možemo čarolijom napraviti nemoguće 🙂

Priča

Vodimo vas u zagrebačku prošlost, u vrijeme kada je u Zagrebu vladao progon vještica!
Nedužna Barica je zbog svoje iznimne ljepote i uspjeha u poslu proglašena vješticom, te joj prijeti lomača. Barica je obilježila zagrebačku prošlost, bila je inspiracija Zagorki da napiše Gričku vješticu, i ako je spale, povijest će biti nepovratno promijenjena! Njena sudbina je sada u vašim rukama! Možete li pronaći prolaz u 18. stoljeće i spasiti je od lomače? To ne znamo, ali znamo da vas čeka nezaboravno iskustvo!

Cijena

Cijena igre je 75€ za 2-5 igrača. Sastavite ekipu, izaberite dan i sat i rezervirajte termin putem booking sustava koji se nalazi dolje:

  1. izberite slobodan termin
  2. Unesite tražene podatke za kontakt
  3. odaberite plaćanje na lokaciji (privremeno je moguće plaćanje samo gotovinom) ili platite odmah online putem PayPala*

Dodatne informacije

Vrsta igre: Escape room
Lokacija: Krvavi most 3, Zagreb
Trajanje: 60 minuta

Možete birati između ovih igara:
> Tajanstveni slučaj zagrebačke vještice
> Femme Fatale
> Unlock Zagreb

Rezervacija termina je obavezna jer Escape Room Enigmarium® otvara svoja vrata samo za prethodno rezervirani termin. Ako želite rezervirati termin koji počinje za manje od 3 sata, molimo nazovite nas.

*U slučaju da nemate PayPal račun i ne želite ga otvoriti, s računala možete uplatiti i pomoću internetskog bankarstva. U tom slučaju nas nazovite na +385 1 581 04 01 ili pišite na e-mail info@enigmarium.hr pa ćemo vam dati podatke potrebne za uplatu.