najoriginalniji poklon Escape room iskustva

Naručite poklon bon – poklonite nezaboravnu avanturu!

(Ako još ne znate što su zabavne escape room pustolovine – pogledajte na našim web stranicama)

Darujte nezaboravno iskustvo – escape room poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim osoba, kojoj ste poklonili bon, sama rezervira termin putem naše web stranice i na avanturu pozove osobe po izboru (zašto ne i Vas?). U ponudi imamo 3 uzbudljive avanture: escape sobe Grička vještica i Femme Fatale te outdoor avanturu Unlock Zagreb.
Cijena bona je ista kao i cijena igre: 450 kn.

Postupak naručivanja poklon bona je jednostavan, pogledajte tri koraka kako naručiti niže na ovoj stranici.

Naruči poklon bon!

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaša adresa*

Poštanski broj i mjesto*

Količina*

Odaberite način isporuke poklon bona. Šaljemo vam ga na Vašu adresu.
E-pošta (u PDF obliku)putem pošte (poklon paket, doplata 20 kn)

Imate dodatna pitanja?

* obavezno polje

Nakon što prođete donju provjeru da niste robot, ne zaboravite kliknuti na "Naruči" gumb!

[/fusion_builder_column_inner]

1) Unesite svoje podatke i na Vašu e-mail adresu u roku od 24 sata dobit ćete ponudu za plaćanje (ukoliko ne stigne, provjerite mapu spam, odnosno neželjenu poštu) – Cijena poklon bona za 2-5 osoba je 450 HRK

2) Platite prema ponudi i putem e-maila nam pošaljite potvrdu o plaćanju

3) U roku od 24 sata od primitka uplate, bon ćete primiti u PDF obliku putem elektronske pošte. Ako ste označili da bon želite primiti na kućnu adresu putem pošte, šaljemo vam POKLON BON u posebnom tuljcu. Za slanje poštom cijena je uvećana 20 kn zbog poštanskih troškova.

što pokloniti - bijeg iz sobe igru!

[/fusion_modal][/fusion_builder_column]

Tri koraka za poklon bon

Česta pitanja

Naš poklon bon vrijedi za naše escape sobe kao i za outdoor pustolovinu Unlock Zagreb. U oba slučaja jedan poklon bon vrijedi za jednu ekipu od 2-5 igrača.
Na bonu ne piše Vaše ime niti ime osobe kojoj ga poklanjate već se na njemu nalazi jedinstveni kod s kojim primatelj bona besplatno rezervira svoj termin putem naše web stranice. Postupak je jednostavan: odabrati će željenu igru, termin, unijeti svoje ime, e-mail i kod s bona. Na taj će način rezervirati svoj termin, sastaviti ekipu i doći se zabaviti!
Poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim Vi, osoba koja je primila bon, možete sami rezervirati termin preko naše web stranice – jednostavno: odaberete željenu igru, odaberete termin, unesete ime, e-mail i kod s bona. Na taj ćete način rezervirati svoj termin, a potvrda rezervacije stići će Vam na email – potrebno je još samo sastaviti ekipu (igra je namijenjena za 2 do 5 igrača) i doći se zabaviti!
Rok valjanosti poklon bona je 6 mjeseci od datuma izdavanja bona.
Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila: napišite da želite primiti PDF varijantu bona – i mi ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje. Nakon plaćanja (pošaljite nam potvrdu) poslati ćemo Vam bon u PDF formatu u roku 24 sata od uplate (od ponedjeljka do petka).
Da, možete. U našoj poslovnici na adresi: Krvavi most 3, Zagreb možete osobno preuzeti poklon bon i platiti gotovinom ili karticom. U ovom slučaju molimo Vas da se ranije najavite telefonom +385 1 581 04 01 ili e-mailom: info@enigmarium.hr kako bi Vam unaprijed pripremili unikatni kod za poklon bon i račun.
Naruči poklon bon