Hvala na vašoj narudžbi!

Poslali ste nam sve potrebne podatke za pripremu ponude, još su ostala samo tri koraka:

U slučaju dodatnih pitanja nazovite nas na 01 581 04 01 ili nam pišite na info@enigmarium.hr

Česta pitanja

Poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim Vi, osoba koja je primila bon, možete sami rezervirati termin preko naše web stranice – jednostavno: odaberete željenu sobu, odaberete termin, unesete ime, e-mail i kod s bona. Na taj ćete način rezervirati svoj termin, a potvrda rezervacije stići će Vam na email – potrebno je još samo sastaviti ekipu (igra je namijenjena za 2 do 5 igrača) i doći se zabaviti!
Rok valjanosti poklon bona je 6 mjeseci od datuma izdavanja bona.

Da, osoba koja je primila bon može sama odabrati igru koju želi igrati s popisa igara na našoj web stranici. Iznimka su Sensperience® igre pošto im je drugačija cijena.

Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila: napišite da želite primiti PDF varijantu bona – i mi ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje. Nakon plaćanja (pošaljite nam potvrdu) poslati ćemo Vam bon u PDF formatu u roku 24 sata od uplate (od ponedjeljka do petka).
U tom slučaju je najjednostavnije da termin rezervirate u našem booking sustavu na ovim web stranicama, i odaberete plaćanje putem PayPal-a – u tom slučaju je termin odmah rezerviran. Potom nas nazovite na +385 (0)1 581 04 01 kako biste nam rekli na koju osobu da glasi rezervirani termin.
(Ako nemate PayPal račun, a imate kreditnu ili debitnu karticu, bez obzira na to možete preko PayPal-a bez registracije obaviti plaćanje. Mi vam svakako preporučamo da si otvorite PayPal račun – jednostavno je, besplatno, sigurno, a vjerojatno će vam dobro doći i drugdje kad nešto plaćate online).

Da, u našem uredu na adresi: Krvavi most 3, Zagreb gdje možete osobno preuzeti poklon bon i platiti ga s gotovinom ili karticom. U ovom slučaju molimo da se obvezno najavite telefonom ili e-mailom: +385 (0)1 581 04 01 ili info@enigmarium.hr, kako bi Vam unaprijed pripremili unikatni kod za poklon bon i račun. Naši gamemasteri su zauzeti dočekivanjem skupina i pripremanjem soba, tako da moraju unaprijed s vama dogovoriti vaš dolazak.