U Zagreb je stigao potpuno nov koncept escape igre, kakvoga još niste vidjeli – NAJDUBLJE IGRAĆE ISKUSTVO KOJE SI MOŽETE ZAMISLITI!

Znamo što ćete raditi ovoga ljeta! Barem svi vi koji uživate u trenucima uzbuđenja kad vam se naježe dlačice na koži, kao i svi koji se ne bojite zaroniti u najdublje igraće iskustvo koje trenutno možete doživjeti u Europi!

90 minuta avanture, o kojoj ćete pričati još tjednima. Avantura koja će u potpunosti preuzeti sva vaša osjetila – zbog čega je i dobila ime SENSPERIENCE®!

To je potpuno nov koncept igre, razvili su ga ruski vojni psiholozi, koji se prvo pojavio u Moskvi, a onda i u Zagrebu. U Zagrebu je kratko bio poznat kao igra Morpheus, da bi nedavno došla pod okrilje Enigmariuma i dobila novo ime – Sensperience.

Sensperience nije kazalište, escape room niti kuća strave. To je individualna, interaktivna, osjetilna “kazališna” igra s elementima escape rooma, ali u kojoj nema zagonetki, šifri ili pogrešnih odluka.

Kako igra funkcionira?

Igra se u ekipi od 2 do 5 igrača, traje 90 minuta, a cijelu igru sjedite na stolici s povezom preko očiju.

Sjest ćete u udoban stolac, stavit ćete povez na oči i otputovati u svijet mašte. U igri osim vas sudjeluje i gamemaster. On će biti vaš vodič i vaše oči. Čut ćete zvukove, mirisat ćete mirise, dodirivat ćete predmete, srest ćete osobe koje su dio igre – osjetit ćete svijet oko vas, a nećete ga vidjeti. Postati će i napeto, osjetit ćete jake emocije i nalet adrenalina, dok vas u stvarnosti ništa neće ugroziti. Bez brige, sve je sigurno, čak i ako na primjer na vas kapne koja kapljica kiše, kako bismo vam dočarali vrijeme, to će biti neopasna sterilna tekućina.

Sensperience® je bez sumnje najdublja igra koju možete doživjeti. Čeka vas 90 minuta avanture koja će u potpunosti preuzeti sva vaša osjetila!

Usudite li se pobjeći od stvarnosti i oživjeti igru u vašoj mašti?

Čekamo vas na lokaciji Dalmatinska 17 – više na www.sensperience.com.hr

Vidimo se?

Sensperience igre:

NOVO (01/2019):

DJEČJI KAMP >>

Sensperience video: