Poziv za najveće ER entuzijaste: tražimo Terpeca ambasadora!

Odigrao si većinu Enigmariumovih igara, a escape room igre igraš i na putovanjima?

Odigrao si više od 100 escape roomova?

Ako si odigrao više od 100 escape roomova možeš postati Terpeca glasač.
Bliži se glasovanje za 100 najboljih escape roomova na svijetu 2023. Tvoj glas može pomoći tvojim omiljenim escape roomovima da se pojave na najuglednijem popisu koji postoji u svijetu escape roomova! – i postanu finalisti nagrade TERPECA!

Odigrao si 200 escape roomova?

Ako si odigrao više od 200 escape roomova možeš postati Terpeca nominator (uvjet: ne smiješ biti povezan ni sa jednim escape roomom u regiji).

I za glasača i nominatora možeš se prijaviti ovdje: https://voters.terpeca.com/

Što je Terpeca?

Terpeca ili Top Escape Room Project Enthusiast’s Choice Awards je ljestvica najboljih escape roomova na svijetu po izboru escape room entuzijasta iz cijelog svijeta. https://terpeca.com/2023/

Glasovanje se odvija u dvije faze: u prvoj fazi nominiraju se najbolji escape roomovi na svijetu od strane nominatora (to su vrlo iskusni igrači koji su odigrali najmanje 200 igara). Svaki od nominatora može predložiti samo 11 svojih omiljenih igara! Dakle, samo one koje su najviše impresionirale nominatore – to jest, najbolje, najoriginalnije i najimerzivnije igre – uključene su u rang. S ponosom možemo reći da je Enigmarium (jedini u Sloveniji) uspio dospjeti na listu nominiranih s čak dvije igre: nagradu “Terpeca nomine” dobivaju igre Cirkus u Ljubljani i Casino u Mariboru. Nisu uspjeli ući među prvih 100 – nažalost, Sloveniju posjećuje manji postotak stranih glasača nego druge velike gradove.

U drugoj fazi slijedi glasovanje; Vi koji ste odigrali barem stotinjak igara i stekli titulu Terpeca glasača, svojim glasom možete pomoći nominiranim igrama da uđu u konačnu ljestvicu sto najboljih igara.

Pridružite se escape room entuzijastima i postanite glasač ili nominator!
Zajedno možemo pomaknuti regionalne escape roomove više na svjetskoj ljestvici 🙂 To znači veliko priznanje za kreatore igre, te naravno više posjeta, više turista, više sretnih igrača…
A za igrače: nove sobe, još više iskustava, još uzbudljivija iskustva.

Kao jedina slovenska predstavnica, na portalu je naša Nataša Potočnik (jedina Terpeca predlagateljica u Sloveniji i Hrvatskoj) koja će vam rado pomoći oko prijave ili daljnjih informacija.

Što ako si početnik?

Jesi li još uvijek početnik kada je u pitanju igranje escape roomova? Nema problema, tako smo svi krenuli! Odigraj još koju igru, sastavi popis već odigranih i polako se bliži tituli glasača.
Pomoći možeš i dijeljenjem ove objave kako bi potaknuo razvoj ove zabavne industrije!

Hvala!

#terpeca #escaperooms #escaperoomawards #terpeca2022 #escaperoom