Prihvaćate li izazov??

Dobrodošli u Escape Room ENIGMARIUM®

Zabavno, originalno i jedinstveno iskušenje: bijeg iz zaključane sobe u sat vremena!

Jedinstveno 5D iskustvo u prvoj escape room igri potpuno stopljenoj sa zagrebačkom prošlosti. Čeka vas odlična zabava i puno neočekivanih iznenađenja! Nikad viđene zagonetke, high tech gadgeti i izvrstan tijek igre držati će vas zadivljenima do posljednje minute!

Otkrijte stvarnu priču o prekrasnoj i nevinoj Barici Cindek, koja je 1743. godine proglašena vješticom i prijeti joj spaljivanje na lomači. Njena sudbina je sada u vašim rukama! Možete li pronaći prolaz u 18. stoljeće i spasiti je od lomače?

To ne znamo! Ali znamo da vas čeka sat vremena nezaboravne pustolovine!

Rezervirajte termin, unesite KOD i očekuje vas poklon

Cijena igre je 450 kuna (90-225 kn po osobi). Sastavite ekipu (najmanje dva, a najviše pet igrača), izaberite dan i sat i rezervirajte termin putem booking sustava koji se nalazi dolje:

  1. izberite slobodan termin
  2. upišite svoje podatke
  3. u polje za upis koda upišite svoj kod kako biste nakon odigrane igre dobili poklon
  4. odaberite plaćanje na lokaciji (gotovina i kartice) ili platite odmah online putem PayPala*

Termine imamo svaki dan u 11h, 13h, 15h, 17h, 19h, i 21h sat.
Rezervacije termina putem internetske stranice su obavezne jer Escape Room Enigmarium® otvara svoja vrata samo za prethodno rezervirani termin. U slučaju bilo kakvih pitanja nazovite nas na +385 (0)1 581 04 01!

*U slučaju da nemate PayPal račun i ne želite ga otvoriti, s računala možete uplatiti i pomoću internetskog bankarstva. U tom slučaju nas nazovite na +385 (0)1 581 04 01 ili pišite na e-mail info@enigmarium.hr pa ćemo vam dati podatke potrebne za uplatu.

Karta