Igrificirali smo dvorac! Ekipa Enigmarium® uistinu ne miruje – odlučili smo vas razveseliti novim izazovom!

ESCAPE CASTLE SVETVINČENAT® ili PRVI BIJEG IZ DVORCA!

Jeste li spremni za novu adrenalinsku escape pustolovinu? Kroz sedam zabavnih viteških izazova upoznat ćete povijest dvorca (kaštela) i pritom se izvrsno zabaviti. Zidovi zamka, naime, čuvaju veliku tajnu koju mogu otkriti samo najplemenitiji, najsnalažljiviji, najpošteniji, najpredaniji i najhrabriji.

Možete li otkriti nasljeđe tajanstvenog viteza i odgonetnuti tajnu?

U zabavnoj avanturi u prekrasnom kaštelu Morosini Grimani u idiličnom Svetvinčenatu u Istri možete se prepustiti jedinstvenoj pustolovini koja ujedinjuje elemente escape room igre i lova na blago – a najbolje od svega je to što se igra odvija u pravom dvorcu i što su zagonetke povezane sa stvarnim legendama i povijesnim činjenicama koje jamče realističan doživljaj!

Ponosni smo da je ovaj inovativan pionirski projekt prve igrifikacije dvorca, projekt koji ne samo da je oživio dvorac, zidine i lokalne legende, već i obogatio ponudu čitave općine, Općina Svetvinčenta povjerila upravo našoj ekipi. Ovaj potpuno originalan (i autorskim pravima zaštićen) projekt potpuna je inovacija u području escape igara, i da napomenemo – ni na koji način nismo dirali ili oštetili kulturnu baštinu – a istovremeno se u dvorcu može igrati šest ekipa.

Bijeg iz (pravog) dvorca nikada nije bio toliko zabavan!

Otkrijte Escape castle Svetvinčenat® i saznajte imate li viteške vrline!

Od 27.7.2016. igru možete odigrati u dvorcu Grimani u Svetvinčentu svaki dan 10.00 do 21.00 sat. Više inforamacija možete dobiti na na recepciji kaštela, telefonom: +385 (0)52 384 318 ili emailom: info@grimanicastle.com

Igrifikacija dvorca - escape the castle, by Enigmarium