Naručite poklon bon – poklonite nezaboravnu avanturu!

(Ako još ne znate što su zabavne escape room pustolovine – pogledajte na našim web stranicama)

Darujte nezaboravno iskustvo – escape room poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim osoba, kojoj ste poklonili bon, sama rezervira termin putem naše web stranice i na avanturu pozove osobe po izboru (zašto ne i Vas?). U ponudi imamo 3 uzbudljive avanture: escape sobe Grička vještica i Femme Fatale te outdoor avanturu Unlock Zagreb.
Cijena bona je ista kao i cijena igre: 450 kn.

Postupak naručivanja poklon bona je jednostavan, pogledajte tri koraka kako naručiti niže na ovoj stranici.

Naruči poklon bon!

Tri koraka za poklon bon

Česta pitanja

Naš poklon bon vrijedi za naše escape sobe kao i za outdoor pustolovinu Unlock Zagreb. U oba slučaja jedan poklon bon vrijedi za jednu ekipu od 2-5 igrača.
Na bonu ne piše Vaše ime niti ime osobe kojoj ga poklanjate već se na njemu nalazi jedinstveni kod s kojim primatelj bona besplatno rezervira svoj termin putem naše web stranice. Postupak je jednostavan: odabrati će željenu igru, termin, unijeti svoje ime, e-mail i kod s bona. Na taj će način rezervirati svoj termin, sastaviti ekipu i doći se zabaviti!
Poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim Vi, osoba koja je primila bon, možete sami rezervirati termin preko naše web stranice – jednostavno: odaberete željenu igru, odaberete termin, unesete ime, e-mail i kod s bona. Na taj ćete način rezervirati svoj termin, a potvrda rezervacije stići će Vam na email – potrebno je još samo sastaviti ekipu (igra je namijenjena za 2 do 5 igrača) i doći se zabaviti!
Rok valjanosti poklon bona je 6 mjeseci od datuma izdavanja bona.
Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila: napišite da želite primiti PDF varijantu bona – i mi ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje. Nakon plaćanja (pošaljite nam potvrdu) poslati ćemo Vam bon u PDF formatu u roku 24 sata od uplate (od ponedjeljka do petka).
Da, možete. U našoj poslovnici na adresi: Krvavi most 3, Zagreb možete osobno preuzeti poklon bon i platiti gotovinom ili karticom. U ovom slučaju molimo Vas da se ranije najavite telefonom +385 1 581 04 01 ili e-mailom: info@enigmarium.hr kako bi Vam unaprijed pripremili unikatni kod za poklon bon i račun.
Naruči poklon bon