Naručite poklon bon – poklonite nezaboravnu avanturu!

(Ako još ne znate što su zabavne escape room pustolovine – pogledajte na našim web stranicama)

Darujte nezaboravno iskustvo – escape room poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim osoba, kojoj ste poklonili bon, sama rezervira termin putem naše web stranice i na avanturu pozove osobe po izboru (zašto ne i Vas?). U ponudi imamo 3 uzbudljive avanture: escape sobe Grička vještica i Femme Fatale te outdoor avanturu Unlock Zagreb.

Trajanje: 60 min
Broj osoba: 2-5 igrača
Cijena: 75 (+ trošak slanja, ako odaberete poklon bon u fizičkom obliku)

OTOK – igra bijega u tvojoj sobi – »escape room in a book«

Kultna »online escape room igra«: OTOK; igra bijega u tvojoj sobi, koju smo kreirali u prvom tjednu izolacije 2020. kako bismo vam skratili vrijeme koje ste provodili zatvoreni u svojim sobama – sada i u obliku knjige!

Knjiga sadrži napetu priču o pomorcu Šimi i izgubljenom blagu pradjeda Jože u kojoj se nižu zagonetke u sedam poglavlja (uz pomoć i rješenja) koja garantiraju ekipi od najviše 6 igrača čak do 7 sati zabave – možete je igrati sami, s prijateljima preko zooma ili u dnevnom boravku s obitelji. Igrajte svaki dan jedno poglavlje ili sve do zadnjeg slova pročitajte odjednom!.

Trajanje: do 7 sati rješavanja
Oblik: knjiga, 7 poglavlja, 64 stranice
Broj osoba: preporučujemo najviše 6 igrača
Cijena: 19,90 + trošak slanja

Tri koraka za narudžbu

Česta pitanja

Naš poklon bon vrijedi za escape sobe kao i za outdoor pustolovinu Unlock u Zagrebu. U oba slučaja jedan poklon bon vrijedi za jednu ekipu od 2-5 igrača.

Na bonu ne piše Vaše ime niti ime osobe kojoj ga poklanjate već se na njemu nalazi jedinstveni kod s kojim primatelj bona besplatno rezervira svoj termin putem naše web stranice. Postupak je jednostavan: odabrati će željenu igru, termin, unijeti svoje ime, e-mail i kod s bona. Na taj će način rezervirati svoj termin, sastaviti ekipu i doći se zabaviti!
Poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim Vi, osoba koja je primila bon, možete sami rezervirati termin preko naše web stranice – jednostavno: odaberete željenu igru, odaberete termin, unesete ime, e-mail i kod s bona. Na taj ćete način rezervirati svoj termin, a potvrda rezervacije stići će Vam na email – potrebno je još samo sastaviti ekipu (igra je namijenjena za 2 do 5 igrača) i doći se zabaviti!
Rok valjanosti poklon bona je 6 mjeseci od datuma izdavanja bona.
Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila: napišite da želite primiti PDF varijantu bona – i mi ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje. Nakon plaćanja (pošaljite nam potvrdu) poslati ćemo Vam bon u PDF formatu u roku 24 sata od uplate (od ponedjeljka do petka).
Da, možete. U našoj poslovnici na adresi: Krvavi most 3, Zagreb možete osobno preuzeti poklon bon i platiti gotovinom ili karticom. U ovom slučaju molimo Vas da se ranije najavite telefonom +385 1 581 04 01 ili e-mailom: info@enigmarium.hr kako bi Vam unaprijed pripremili unikatni kod za poklon bon i račun.