Naručite poklon bon – poklonite nezaboravnu avanturu!

(Ako još ne znate što su zabavne escape room igre – pogledajte na našim stranicama)

Darujte nezaboravno iskustvo – poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim osoba, kojoj ste poklonili bon, sama rezervira termin putem naše web stranice i na avanturu pozove prijatelje (zašto ne i Vas?). Cijena bona je ista kao i cijena termina: 450 kn.

Postupak naručivanja poklon bona je jednostavan, pogledajte tri koraka kako naručiti niže na ovoj stranici.

Naruči poklon bon!

Tri koraka za poklon bon >

Česta pitanja

Naš poklon bon vrijedi za naše escape sobe kao i za outdoor pustolovinu Unlock Zagreb. U oba slučaja jedan poklon bon vrijedi za jednu ekipu od 2-5 igrača.
Na bonu ne piše Vaše ime niti ime osobe kojoj ga poklanjate već se na njemu nalazi jedinstveni kod s kojim primatelj bona besplatno rezervira svoj termin putem naše web stranice. Postupak je jednostavan: odabrati će željenu igru, termin, unijeti svoje ime, e-mail i kod s bona. Na taj će način rezervirati svoj termin, sastaviti ekipu i doći se zabaviti!
Da! Kod koji će biti ispisan na bonu može biti personaliziran, da ima neko značenje za osobu kojoj ga poklanjate, npr. IvanaR. Ako želite personalizirani kod, u obrascu za narudžbu (pod “Imate dodatna pitanja?”) upišite ime osobe ili što već želite da piše (do 10 znakova).
Poklon bon sadrži jedinstveni kod s kojim Vi, osoba koja je primila bon, možete sami rezervirati termin preko naše web stranice – jednostavno: odaberete željenu igru, odaberete termin, unesete ime, e-mail i kod s bona. Na taj ćete način rezervirati svoj termin, a potvrda rezervacije stići će Vam na email – potrebno je još samo sastaviti ekipu (igra je namijenjena za 2 do 5 igrača) i doći se zabaviti!
Rok valjanosti poklon bona je 6 mjeseci od datuma izdavanja bona.
Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila: napišite da želite primiti PDF varijantu bona – i mi ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje. Nakon plaćanja (pošaljite nam potvrdu) poslati ćemo Vam bon u PDF formatu u roku 24 sata od uplate (od ponedjeljka do petka).
Da, možete. U našoj poslovnici na adresi: Krvavi most 3, Zagreb možete osobno preuzeti poklon bon i platiti gotovinom ili karticom. U ovom slučaju molimo Vas da se ranije najavite telefonom +385 1 581 04 01 ili e-mailom: info@enigmarium.hr kako bi Vam unaprijed pripremili unikatni kod za poklon bon i račun.
Naruči poklon bon